CURSO BLANQUERNA PRIMAVERA 2015

Publicado en: Sin categoría | 0

COS, CONTES i CREATIVITAT (curs en anglès)

Picasso va dir que tots som artistes. Tots som creatius i a més a més, pensem, sentim i ens expressem amb el cos sencer. Com a professors és la nostra tasca ajudar als nens i nenes a no perdre aquest contacte amb la saviesa del propi cos i la font de la seva creativitat. Com adults alguns de nosaltres, potser també necessitem contactar o estimular aquesta habilitat innata que és la capacitat de ser creatius. Aquest curs té com a objectiu explorar els beneficis que té pensar amb tot el cos.

1385271_650701711632927_1378696270_n

És per a professors d’educació infantil i primària que busquen noves tècniques i maneres de desenvolupar la seva pròpia creativitat i la del seu alumnat i a la vegada, reforçar el seu nivell d’anglès perquè sigui una llengua vivencial, establint vincles lingüístics a través de l’experiència de viure el descobriment de noves habilitats. Per un aprenentatge competencial del anglès es requereix anar més enllà de les classes de llengua. 

Más información en el apartado Curso Blanquerna